Suffolk County Half Marathon & 5K i Selden, NY

Ny York > Suffolk County Half Marathon & 5K
Selden • NY * søndag, marts 24, 2013 * kursus kort

anmeldelser

med sine start-og målstreger placeret lige ved Ammerman-Campus i Suffolk County Community College i den sydvestlige del af denne Long Island-by, Suffolk County Half Marathon & 5K så mere end 500 løbere krydse målstregen i begge løb kombineret i foråret 2012 og fejrer deres 17. årlige kører i 2013.
det ud-og-tilbage halvmaraton tager en relativt flad rute gennem byen langs Nicolls Road, der starter nær gymnasiet på campus i Suffolk County Community College og fortsætter først sydpå langs Nicolls til Division Street, hvor løbere vender tilbage mod nord.
derfra følger løbet Nicolls Road resten af løbet og tager løbere nordpå i de næste 6 til 7 miles, indtil de når Mark Tree Road, hvor de vender igen og begynder at gå sydpå mod målstregen tilbage på campus.
Race vejr &klima
det tidlige forår vejr kan stadig være ret koldt i Long Island-området, da temperaturerne i Selden gennemsnit mellem 49 liter F og 31 liter F i marts måned. Vådt vejr er også rigeligt, da byen i gennemsnit ser 4,46 tommer nedbør i løbet af måneden. På dagen for løbet (24. Marts) er den gennemsnitlige høje 52 liter F og den gennemsnitlige lave 33 liter F.
Banekort
se løbets rutekort for Suffolk County Half Marathon
gebyrer
$20 for halvmaraton, for forudregistrerede løbere
$25 på dagen for løbet
registrering
for at reservere din plads i det tidlige forår 2013 løb af Selden ‘ s Suffolk County Half Marathon eller 5K løb, besøg begivenhedens hjemmeside.