Isle Half Marathon

søndag 19. juli 2020 * Erie • PA * kursuskort

Bemærk: begivenheden i 2020 er annulleret.

Set langs bredden af Erie-søen og beliggende i det nordligste hjørne af Pennsylvania, er den 3.200 hektar store Presch Isle State Park rammen for Presch Isle Half Marathon, der fejrer sin 40.årlige løb i sommer.

Kør langs et etableret kursus, der er blevet brugt til de sidste mange løb, den 13.1-mile rute tager løbere på en enkelt omgang rundt i parken og starter og slutter ved parkens strandområde.

løbet er en del af Erie Runners Clubs skifer af løbearrangementer hele året, der starter i Januar med klubbens nytårsdag 5-mile løb og slutter i December med sin snefnug 5K løb.

lidt over 1.350 løbere krydsede målstregen i Isle Half marathons løb i sommeren 2016, der fører deltagerne langs den sandede halvø og langs asfalterede veje gennem parken.

hjemsted for en bred vifte af truede, sjældne og truede arter af dyreliv, er Isle State Park også kendt som en af landets bedste Fugleopdræt (eller fuglekikkeri destinationer, da det er hjemsted for mere end 300 forskellige fuglearter.

løbsarrangører og parkembedsmænd opfordrer løbere til at ankomme tidligt til løbet — som starter klokken 6:45 — Da parkeringspladserne kan fyldes op med de hundreder, hvis ikke tusinder af besøgende, der kommer til parken hver dag (især om sommeren).

Race vejr& klima

beliggende langs kysten af Erie-søen i Pennsylvanias nordvestlige hjørne, omkring 130 miles nord for Pittsburgh og cirka 100 miles nordøst for Cleveland, Ohio, Erie ser typisk sit varmeste vejr i juli, hvilket har bragt rekordtemperaturer her så lave som 44 grader (i 1963) og så høje som 99 grader (i 1990).

på løbsdagen (19.Juli) er den gennemsnitlige lave 64 kr. og den gennemsnitlige høje 81 kr.